US Dollar Euro DKK GBP Norwegian Kroner CAD SEK CNY
  • Hem
  • Sekretesspolicy

Kategorier

Sekretesspolicy

Integritetspolicy

1. Hur kan vi skydda din integritet?

Säkerheten för din personliga information är aldrig mycket viktigt för oss.Vi sälja eller hyra ut dina personuppgifter till tredje part under några omständigheter. I alla tider värderar ditt förtroende och kommer att sträva efter att ge säkerhet och sekretess av personuppgifter du ger oss och kommer endast att använda det som vi har beskrivit i vår sekretesspolicy.
Under informationsutbytet, kommer vi att försöka vårt bästa för att garantera säkerheten för din information genom att kryptera data genom att starta säkerhets Socket Layer Software (SSL) .Det är mycket viktigt att andra människor från obehörig använda lösenord eller in voorkomen. Daarom till datorn måste du se till omedelbar utloggning efter att du slutat besöker webbplatsen när du anger samma dator med andra människor.
2. Vilka personuppgifter om användare som vi samlar in?

Vårt primära mål är att anpassa insamling av personuppgifter och förbättra vår service.
Information du lämnar till oss:
Vi tar emot och lagra all information som du tillhandahåller på våra webbplatser eller oss på andra sätt, till exempel ditt namn, e-postadress och annan information som du verstrekt.U kan välja att förse oss med viss information, men då kan du inte kunna ta nytta av många av våra specialfunktioner, till exempel att ta skriva kommentarer på våra webbplatser, skapar en användare eller ta emot e-post alerts.De personlig information du lämnar kommer att användas för ändamål såsom att svara på dina förfrågningar om vissa produkter och tjänster, anpassa reklam innehåll som du ser och kommunicera.
3. Hur vi använder den information vi samlar in.

◆ Vi kan använda den information som vi samlar in för att:
* Använd ge, förbättra och underhålla webbplatsen
* Anpassa och / eller anpassa din kommunikation och shoppingupplevelse
* Bättre svara på kundtjänstfrågor
* Kommunicera med dig om ditt köp, kontoinformation eller kundtjänst
* Kommunicera med dig om våra produkter och evenemang, och för andra marknadsföringssyfte
* Förbättra vår verksamhet
* Administrera tävlingar, kampanjer, undersökningar eller andra webbplatsfunktioner
◆ Vi använder cookies för att:
* Kom ihåg varor i din varukorg
* Inse när du återvänder till vår hemsida
* Förvara ditt användarnamn eller e-postadress (men inte glömt) som gör det lättare att logga in
* Kontrollera att användare är inloggad
* Gör att du kan använda Snabbetalning
* Analysera besökarnas beteende
meddelande:

Om du vill acceptera cookies kan du blockera dem genom att justera inställningarna för internetbrowser.Echter, om du blockera dem, kommer du inte att kunna få alla funktioner i våra webbplatser, inklusive justeringar egenskaper som hör ihop med att kunna användas för att skapa en användarprofil.
4. Ditt samtycke

◆ Genom att använda vår webbplats samtycker du till vår integritetspolicy.
◆ Genom att bli medlem på vår webbplats samtycker du till att dela ett grundbelopp på information med resten av samhället, bland annat för att delta i ditt användarnamn, stad plats, profilbild och vissa andra grundläggande informatie.Om eventuella ytterligare webbplatsens funktioner och gemenskap och dela aktiviteter, måste du ändra dina sekretessinställningar för mer information, inklusive alla dina användargenererat innehåll, din profilsida och dela alla dina aktiviteter på webbplatsen.
tillbaka